Alles Wat u Moet Weten over Granaat Steen

Alle details die u wilt weten over Granaat Steen ​​in dit artikel.

 

Granaat Steen

 Granaat Steen is een halfedelsteen die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Het is een geboortesteen van januari en vooral bekend om zijn helende eigenschappen.

Wie zou een granaat moeten dragen?

Granaat Steen

Granaat Steen is de geboortesteen en de rashi ratna voor zonneteken Waterman (Kumbh). Er zijn veel nauw verwante varianten van de granaat-edelsteen die verschillende kleuren hebben en worden gebruikt als vervanging voor andere edelstenen. Granaten staan bekend om hun genezende eigenschappen en kalmerende effecten en worden al sinds de bronstijd gebruikt.

Wat zijn de voordelen van Granaat Steen?

Granaat Steen

    Het grootste voordeel van granaat wordt verkregen wanneer het wordt gebruikt bij genezingstherapie. Granaat edelsteen staat erom bekend positiviteit, stabiliteit, goede gezondheid en enthousiasme in het leven te brengen.

  • Een van de voordelen van Granaat-edelsteen is de helende werking op de emoties van een persoon. Het is bekend dat het nachtmerries (slechte dromen) afweert, mentale depressie verlicht en slaapstoornissen geneest.
  • Op het gebied van zaken worden de gunstige astrologische effecten van granaat verkregen door granaatkristallen in de kassa of kassa te houden om geluk en rijkdom aan te trekken.
  • Mensen die werken in gebieden die verband houden met toerisme en reizen of wiens baan veel reizen vereist, kunnen veel voordelen van granaten plukken. Granaat edelsteen zegent de drager met veilige reizen, kracht en reislust.
  • Een van de belangrijkste voordelen van granaatstenen is dat ze de drager goede beslissingsvaardigheden bieden. Granaat edelsteen geeft de drager de kracht om een ​​duidelijke focus, zelfbewustzijn en het nakomen van verplichtingen te hebben.
  • Mensen wiens bedrijf handelt in oliën, verven, ijzer, kolen enz. ontvangen gemakkelijk de effecten van het dragen van granaat-edelsteen.
  • Rode granaat edelsteen komt de geslachtsdrift, potentie, kracht en reproductieve gezondheid van de drager ten goede.
  • Medisch wordt aangenomen dat Granaat Steen gunstig is voor de hartlongen, het ruggenmerg, de botten (met name de ruggengraat) en voor de knieën en de gewrichten.

Hoe variëren de prijzen van Granaat Steen? Hoeveel is het gemiddeld?

Granaat Steen

Granaat Steen prijs per karaat en wereldwijd is afhankelijk van gewicht (gemeten in karaat of ratti), behandelingen en kwaliteit (knippen, helderheid en kleur).
De prijs van natuurlijke en originele granaat in roepies ligt over het algemeen tussen $ 2 per karaat en $ 5 per karaat en hoger. De kosten van Granaat Steen zijn redelijk betaalbaar.
 Voor de beste astrologische effecten van granaat, zou je eerste keuze de Granaat Steenprijs van $2 per karaat moeten zijn. Uw tweede keuze zou de categorie moeten zijn met een granaat-edelsteenprijs van $ 3 per karaat. Als uw budget beperkt is, kunt u kiezen voor de categorie met de prijs van granaatstenen $ 2 per karaat. U moet echter indien mogelijk de lagere kwaliteit vermijden, omdat deze astrologisch minder effectief is dan de betere.

        Voor astrologische doeleinden heeft het niet veel zin om granaat te kopen met een prijs per karaat van meer dan $ 4, omdat dit verzamelniveau of sieraden zijn.

        Granaat edelsteen prijzen per karaat kunnen worden omgerekend naar Tamara steen prijs per Ratti door deze te vermenigvuldigen met 0,9.

Hoe kwaliteit Granaat Steen te identificeren?

Granaat Steen

 De kwaliteit van granaat hangt af van de snit, kleur en helderheid. De steen moet een glad oppervlak hebben, minder interne insluitsels en een zuivere en uniforme kleur.
 Voor astrologische doeleinden heeft het de voorkeur om als toon een hoge helderheid te hebben.
 De snit en vorm van granaat edelstenen heeft alleen decoratieve betekenis en niet astrologisch. Het wordt echter als beter beschouwd om een netjes gepolijst en geslepen oppervlak te hebben.

Vervanger voor granaat steen en varianten van granaat steen

     Granaten worden veel gebruikt in Gem Healing Therapy en ook als vervanging voor primaire edelstenen. Rode granaat wordt bijvoorbeeld gebruikt als vervanging voor robijn, terwijl bruine granaat wordt gebruikt als vervanging voor de fijnere gele grove granaat 'Hessonite'.

Granaten zijn te vinden in verschillende kleuren en soorten die enigszins verschillen in chemische samenstelling maar vergelijkbare eigenschappen hebben, bijvoorbeeld;

  • Almandine Granaat: een bruinachtige, roodachtige kleurkwaliteit van Granaten
  • Andradiet Granaat: olijf, donkergele, groene of bijna zwarte granaatsoort
  • Grossular Granaat: Deze variëteit aan Granaten is te vinden in de kleuren geel, donkerbruin, goud, oranje of diepgroen.
  • Uvarovite Granaat: Ook algemeen bekend als de 'Groene granaat', hebben Uvarovite-granaten een donkere en diepgroene kleur.

Hoe granaat steen te dragen?

Granaat Steen

De beste keuze, aangezien het metaal voor Granaat Zilver zou moeten zijn. De tweede keuze als het metaal voor Garnet zou Goud en Panchdhatu moeten zijn.

Label

Hardheid

6.5 - 7.5

Specifiek gewicht

3.5 - 4.5

Chemische formule en groep

R3R2(SiO4)3

Kleur

Granaten worden vaak gelijkgesteld met rood, maar kunnen ook oranje, roze, groen, zwart en honingbruin zijn.

Plaatsen van Extractie

Granaten komen over de hele wereld voor.

Chakra's

Hart en Zonnevlecht
© Steen Soorten. Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Steen Soorten