Alles Wat u Moet Weten over Purple Garnet

Alle details die u wilt weten over Purple Garnet ​​in dit artikel.

 

Purple Garnet

 De zeldzame Purple Garnet (paarse granaat) vertoont een briljante kleurverandering, variërend van levendig paars, druif tot cranberry met magenta flitsen. Het is een veelzijdige edelsteen en een ideale keuze voor elke sieradenstijl.

 De zeldzame paarse Purple Garnet vertoont een briljante kleurverandering, variërend van levendig paars, druif tot cranberry met magenta flitsen. Het is een veelzijdige edelsteen en een ideale keuze voor elke sieradenstijl.

Purple Garnet is de traditionele steen van Tsjechië, waar het bekend staat en wordt gewaardeerd als de "Bourgondische diamant". De naam Granat komt van het Latijnse woord Garanatus, wat zaad betekent. De reden is dat de Purple Garnetappelvrucht wordt vergeleken met de kleine, felrode zaadjes binnenin. Daarom is de Tsjechische Purple Garnet een steen van overvloed en vruchtbaarheid.

Wat is Purple Garnet?

Purple Garnet

Purple Garnet is te vinden in een grote verscheidenheid aan kleuren, transparant, dekkend of semi-transparant. Het is algemeen bekend in de kleur rood en wordt ook wel "Purple Garnetsteen" genoemd. Purple Garnet, ook bekend als Dromen of Compassiesteen, is een ronde of ovale steen.

Het wordt vooral aanbevolen voor mensen met de tekens Ram, Leeuw, Schorpioen, Waterman en Steenbok. Belangrijke winningslanden zijn Brazilië, Canada, Madagaskar, Australië, India, Amerika, Afrika, Tsjechoslowakije (Tsjechië) en Zaïre (Democratische Republiek Congo).

Purple Garnet, dat kostbaar is onder edelstenen, kan worden gebruikt in kettingen, rozenkransen, oorbellen, armbanden. Purple Garnet helpt bij het verlichten van stress en vermoeidheid in ons dagelijks leven.

Purple Garnet Afbeeldingen

image_title_here image_title_here image_title_here
image_title_here
image_title_here image_title_here

Label

Hardheid

6.5 - 7.5

Specifiek gewicht

3.5 - 4.3

Chemische formule en groep

Granaatgroep = Almandine, Pyrope, Grossular Spessartin Isometrisch

Kleur

Paars en zijn tinten, paarsrood

Plaatsen van Extractie

Brazilië, Canada, Madagaskar, Australië, India, Amerika, Afrika, Tsjechië (Praag) en Zaïre (Democratische Republiek Congo)

Chakra's

Wortel, zonnevlecht, hart
© Steen Soorten. Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Steen Soorten