Alles Wat u Moet Weten over Regenboog Fluoriet

Alle details die u wilt weten over Regenboog Fluoriet ​​in dit artikel.

 

Rainbow Fluorite

Regenboog fluoriet is een natuurlijk, veelkleurig fluorietkristal dat een combinatie van kleuren vertoont, waaronder paars, blauw, geel, groen enz. Van deze edelsteen wordt gezegd dat hij sterke therapeutische krachten heeft die de drager beschermen tegen negatieve gedachten, slechte gezondheid en depressie.

Wie moet een Regenboog fluoriet steen dragen?

Rainbow Fluorite

Regenboog fluoriet (ook wel 'Multicolor fluoriet' genoemd) is er in een hele reeks kleuren, waaronder blauw, paars, geel of goudkleurig, roze, groen en zelfs wit. Volgens de genezers draagt elk van deze kleuren bij aan de metafysische eigenschappen van Regenboog fluoriet, waardoor het een uitstekende edelsteen is voor meditatie, chakra energiebalans en genezing van lichaam en geest.

 Astrologisch gezien wordt Regenboog fluoriet steen als gunstig beschouwd voor het teken Steenbokken en Vissen.

 Regenboog fluoriet wordt als nuttig beschouwd bij het verkrijgen van een duidelijker perspectief en sterke beslissingsbevoegdheid. Daarom wordt het beschouwd als een effectieve edelsteen voor gestresste, verwarde en over emotionele mensen.

 Er wordt aangenomen dat Regenboog fluoriet edelsteen het zenuwstelsel helpt op fysieke en spirituele gronden. Volgens de therapeuten toont deze steen gemakkelijk zijn inspirerende en meditatieve eigenschappen, waardoor creativiteit, vreugde en positieve gebeurtenissen worden bevorderd. Onnodig te zeggen dat deze edelsteen zeer effectief is voor mensen die carrière willen maken in fotografie, schrijven, media, PR of evenementen enz.

Wat zijn de voordelen van Regenboog Fluoriet?

Rainbow Fluorite

De betekenis van Regenboog fluoriet is nauw verbonden met zijn fysieke en metafysische eigenschappen. Omdat het een combinatie is van verschillende kleuren, zou deze edelsteen een mix van energieën hebben die de drager helpt om verschillende aspecten van het leven te organiseren. Regenboog fluoriet helende eigenschappen worden als zeer gunstig beschouwd voor mensen die lijden aan hart , nier , long , bot of spijsverteringsproblemen.
  • Verbetert het geheugen en de concentratie: Volgens de overtuiging verhoogt de Regenboog fluoriet edelsteen de mentale vermogens van de drager en helpt ze bij een snelle organisatie. Het versterkt ook het geheugen en de creatieve vaardigheden van de drager.
  • Verlicht chronische ziekten en lichaamspijn: Wanneer het lichaam uit coördinatie is, veroorzaakt het pijn op verschillende plaatsen. Volgens de genezers kan het plaatsen van een Regenboog fluoriet op de pijnpunten een enorme verlichting voor de persoon geven. Elke kleur van deze edelsteen helpt verschillende systemen van het lichaam ten goede te komen. Zoals de gele kleur het spijsverteringsstelsel geneest, verbetert de groene kleur de bloedcirculatie en de gezondheid van het hart. Evenzo helpt paarse kleur om pijn onder controle te houden en roze kleur is gunstig voor mensen die lijden aan artritis of lichaamsstijfheid.
  • Bevordert mentale kracht en denkvermogen: Regenboog fluoriet edelsteen wordt beschouwd als een natuurlijke reiniger. Het helpt de drager om weg te blijven van negatieve gedachten en verwarring. Het helpt de persoon effectief om een ​​duidelijke kijk op het leven te hebben en verbetert de beslissingsmacht.
  • Ondersteunt meditatie activiteiten: Deze edelsteen werkt over verschillende chakra's van het lichaam van de drager en helpt de persoon om gefocust te blijven. Het is een prachtig kristal om het concentratievermogen en meditatieve vaardigheden te verbeteren.

Hoe kwaliteit Regenboog Fluoriet te identificeren?

Regenboog Fluoriet

Regenboog fluoriet is geen erg ingewikkelde edelsteen om te begrijpen. De kwaliteit hangt gewoon af van de schoonheid van kleur, helderheid en snijstijl van de edelsteen. Herkomst heeft niet veel invloed op de kwaliteit, maar het is altijd interessant voor de drager om de herkomst te weten.
  • Kleur: Deze edelsteen heeft een regenboog van kleur en wordt ook zo genoemd. De kleuren verschijnen meestal als banden op het oppervlak, maar het kan ook in andere patronen worden gevonden. Dus hoe kleurrijker en levendiger de Regenboog fluoriet, hoe beter de kwaliteit.
  • Duidelijkheid: Regenboog fluoriet is een transparante tot doorschijnende edelsteen die wordt geleverd met een aantal veel voorkomende insluitingen, zoals minerale insluitsels, 3 faseninsluitingen, genezing van gebarsten en kleurzones. Omdat het een zachte edelsteen is, heeft het waarschijnlijk kleine putjes of krassen, wat vrij gebruikelijk is. Daarom worden de oogschone Rainbow fluorieten met een goede transparantie en glasachtige glans als het meest superieur en waardevol beschouwd.
  • Geslepen Regenboog: Fluoriet wordt zowel in sieradenvorm als in helende kristallen gebruikt. Op de markt zijn Regenboog fluoriet cabochons (niet gefacetteerde, gepolijste edelstenen) gemakkelijker verkrijgbaar in vergelijking met de gefacetteerde cabochons. Daarom is dit ovaal, rond of rechthoekig waardevoller dan cabochon of getrommelde Regenboog fluoriet. Tegenwoordig neemt ook de populariteit en de vraag naar Regenboog fluoriet toverstok, piramide, bollen en schedels toe.
  • Oorsprong: Fluorieten komen van verschillende mijnlocaties over de hele wereld. Maar de beste ruwe fluoriet stenen uit de regenboog zijn afkomstig uit de mijnen van Brazilië, China, India, de Verenigde Staten en Madagaskar enz.

Hoe variëren de prijzen van Regenboog Fluoriet? Hoeveel is het gemiddeld?

Regenboog Fluoriet

Regenboog fluoriet is een kleurrijke edelsteen met unieke metafysische eigenschappen. De prijzen zijn grotendeels afhankelijk van de 4'C's kleur, helderheid, snit en karaatgewicht.


Opmerking: De prijzen van Regenboog fluoriet edelstenen beginnen van $ 4 tot $ 15 per karaat en meer. Prijzen in andere landen zoals de VS, de VAE en het VK kunnen variëren, afhankelijk van de vraag en beschikbaarheid.

  • Kleur: Vanwege de onderscheidende combinatie van kleuren is Rainbow fluoriet een zeer gewilde variëteit. Hoe helderder en intenser de kleur, hoe hoger de Petalite waarde.
  • Duidelijkheid: Regenboog fluoriet met goede transparantie en minimale insluitsels wordt als waardevoller en zeer wenselijk beschouwd. De aanwezigheid van putjes en krassen vermindert vaak de totale waarde van de edelsteen op de markt.
  • Snit: Prachtig gefacetteerde Regenboog fluorieten zijn esthetisch aangenaam en moeilijk te vinden. Daarom is de prijs op de markt meestal hoger dan de ronde en ovale cabochons.
  • Karaatgewicht: Vanwege de voldoende beschikbaarheid op de markt, neemt de prijs per karaat van Rainbow fluoriet niet significant toe met de grootte.

Wat is Regenboog fluoriet?

Regenboog fluoriet is een veelkleurige edelsteenvariëteit van de fluoriet edelsteen die over het hele oppervlak paarse, blauwe, groene, witte, gele en witte kleurbanden bevat. De unieke en mooie edelsteen wordt beschouwd als een sterk genezend kristal dat helpt om een evenwicht te brengen in de emotionele, fysieke en mentale toestand van de drager.

Waar kan ik Rainbow Fluoriet online kopen?

Regenboog fluoriet is een betaalbare edelsteen, maar is niet gemakkelijk verkrijgbaar. De meeste juweliers en groothandels hebben deze edelsteen niet in voorraad omdat ze deze minder winstgevend vinden.

Label

Hardheid

4 - 4,5

Specifiek gewicht

3 - 3.5

Chemische formule en groep

CaF2

Kleur

Meestal paars, groen en geel. Ook kleurloos, blauw, rood en zwart.

Plaatsen van Extractie

Brazilië, China, India, Verenigde Staten en Madagaskar

Chakra's

Keel
© Steen Soorten. Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Steen Soorten