Alles Wat u Moet Weten over Amethyst Cabochon

Er wacht een volledig artikel op je waar je alle details over Amethyst Cabochon kunt vinden.

 

Amethyst Cabochon

Amethyst Cabochon is een zeer aantrekkelijke snijstijl van natuurlijke Amethist-edelsteen, waarbij de edelsteen sterk gepolijst is, met een bolle, glanzende bovenkant, zonder enige facetten, en een platte of koepelvormige basis. Deze worden vaak gebruikt voor het maken van op maat gemaakte sieraden en kralen. Je moet Amethist Cabochon niet verwarren met Amethyst. Omdat het twee verschillende stenen zijn.

Wat is Amethist Cabochon?

Amethyst Cabochon


Amethyst Cabochon is een zeer aantrekkelijke snijstijl van natuurlijke Amethist-edelsteen, waarbij de edelsteen sterk gepolijst is, met een bolle, glanzende bovenkant, zonder enige facetten, en een platte of koepelvormige basis. Deze worden vaak gebruikt voor het maken van op maat gemaakte sieraden en kralen.

Amethist is een violetkleurige, halfedelsteen van de minerale kwartsfamilie. Als astrologische vervanging voor Blauwe saffier wordt het gedragen om financiële stress, professionele instabiliteit en ongezonde verslavingen te overwinnen.

Wie moet dragen?

Amethyst Cabochon

Amethist Cabochons worden geassocieerd met de planeet Saturnus. Het wordt gedragen om de zwakkere Saturnus te versterken en om te profiteren van zijn gunstige bezetting in de horoscoop van een persoon.

  • Vedische astrologie schrijft Jamuniya ratna voor Makar (Steenbok) en Kumbh (Waterman) rashi..
  • Westerse astrologie kent een amethist geboortesteen toe aan Vissen.
  • Amethist kan ook gedragen worden door Tweelingen, Maagd en Stier.

Wat zijn de voordelen van Amethist Cabochon?

Amethyst Cabochon

Amethist is behoorlijk populair vanwege zijn vermogen om rusteloze en afgeleide geesten te kalmeren en is dus zeer gunstig voor het verbeteren van de productiviteit van de drager.

Geneest verslavende neigingen

Sinds de oudheid wordt Amethist Cabochons op grote schaal gebruikt voor het verhelpen van zelfdestructieve en verslavende neigingen van mensen. Mensen die verslaafd zijn aan roken, drinken en drugsgebruik kunnen zeker op deze edelsteen vertrouwen om met deze gewoonten te stoppen.

Herleeft verloren fortuinen en relaties

Amethist Cabochons kunnen onverwachte kansen doen herleven, waardoor de drager materiële en financiële gemakken kan terugwinnen en verloren of verbroken relaties kan herstellen.

Kalmeert angstige geesten

Amethist Cabochon kan zwakke, fragiele en angstige geesten kalmeren en is dus zeer gunstig bij het genezen van slapeloosheid, angst, angst en depressie. De voordelen van amethist overtreffen bijna elke andere edelsteen als het gaat om het verbeteren van de mentale focus, concentratie en meditatieve vaardigheden van de drager.

Heft mentale blokkades op

Het dragen van amethist cabochon kan stilstaande of geblokkeerde geesten openen, paden vrijmaken voor creatieve en logische oplossingen. Om deze reden nemen academici, onderzoekers en geleerden vaak hun toevlucht tot amethist voor succes.

Verbetert de gezondheid van haar, tanden en botten

Ontgifting en cellulaire regeneratie zijn enkele van de algemeen erkende helende voordelen van Amethist in de alternatieve geneeskunde. Het wordt ook gedragen om artritis, botkanker en verlamming te genezen.

Hoe moet het Amethyst Cabochon-certificaat zijn?

Amethyst Cabochon

Amethist Cabochon is een van de hoogste kwaliteit en een zeer gewilde edelsteen. Hierdoor is het vatbaar voor veel illegale uitbuiting en handelsfraude. Er zijn verschillende behandelde, synthetische of in het laboratorium gemaakte Amethyst Cabochon-edelstenen die hun ronde doen in de handel en beweren de echte Amethyst Cabochons te zijn. Helaas is het nogal moeilijk om onderscheid te maken tussen de echte en in het laboratorium gemaakte Amethyst Cabochon, omdat ze een griezelige gelijkenis met elkaar vertonen. Ze kunnen echter naar een edelsteenlab worden gebracht waar met behulp van moderne technologie en bekwame edelsteenkundigen de authenticiteit, evenals de kwaliteit van de edelsteen, kan worden afgeleid.

Juwelen

De fabelachtige Amethyst Cabochon is op grote schaal gebruikt in sieraden om zowel astrologische als casual redenen. Het is de verbluffende helderheid en kleur van deze prachtige edelsteen die hem heeft geholpen naam te maken in de sieradenindustrie. Tegenwoordig kun je fascinerende sieraden vinden, variërend van een eenvoudige Amethyst Cabochon-oorbel tot een majestueuze Amethyst Cabochon-ketting.

Hoe variëren de prijzen van Amethist Cabochon? Hoeveel is het gemiddeld?

Amethyst Cabochon

Omdat het een robuuste edelsteen is (hardheid van Moh - 7) en overvloedig verkrijgbaar in de natuur, worden amethist cabochons op commerciële schaal in sieraden gebruikt. De prijzen worden meer beïnvloed door de kleur en minder door andere factoren. Toch hebben herkomst, snit en zuiverheid enige invloed op de prijzen. De prijs per karaat in India voor cabochon-sneden begint meestal vanaf $ 2 en kan oplopen tot $ 7.

Oorsprong

De kosten voor Amethyst Cabochons afkomstig uit Brazilië variëren tussen $ 4 en $ 6 per karaat en zijn meestal hoger dan die van andere oorsprong vanwege de superieure kleurkwaliteit. Vanwege de betere duidelijkheid kan Afrikaanse amethist ook behoorlijk geld opbrengen, hoewel dat van steen tot steen kan verschillen.

Kleur

De prijs van amethist wordt bijna volledig bepaald door de kleur. Diep paarse amethist met lichte rode en blauwe tinten, trekt een hogere prijs dan te donkere of te lichte edelstenen. Kleurzonering of inconsistente kleurverdeling kunnen de amethistkosten per karaat marginaal verlagen.

Duidelijkheid

Amethyst Cabochons zijn grotendeels vrij van zichtbare insluitsels. Hoewel ze, indien aanwezig, kunnen lijken op roodbruine naalden of L-vormige banden en de algehele waarde van amethist kunnen verminderen.

Karaatgewicht

In tegenstelling tot andere kostbare edelstenen is amethist in de natuur overvloedig aanwezig. Om deze reden is het mogelijk dat de prijs van amethist niet exponentieel stijgt ten opzichte van het karaatgewicht.
    Behandeling Vanwege voldoende beschikbaarheid zijn cabochons van amethist niet zo kwetsbaar voor woekerpraktijken zoals synthetische verwerking of behandelingen. Het kan echter nog steeds worden onderworpen aan breukvullende of kleurverbeterende maatregelen. Gewoonlijk is natuurlijke amethist waardevoller en astrologisch compatibel dan synthetische of behandelde. Om waar voor uw geld te garanderen, adviseren wij onze klanten om originele, gecertificeerde amethist online of bij gerenommeerde dealers te kopen.

Wat is het verschil tussen Amethist en Amethist Cabochon?

Amethyst Cabochon

Amethist Cabochons zijn Amethisten die op een specifieke manier zijn geslepen, waarbij de edelsteen zeer gepolijst is, met een bolle bovenkant, zonder enige facetten en een platte of koepelvormige basis. In de edelsteenkunde wordt Amethist erkend als een natuurlijk voorkomende, paarsgekleurde halfedelsteen van de minerale kwartsfamilie.

Wat is de beste oorsprong voor Amethist voor astrologische doeleinden?

Afrikaanse Amethist wordt beschouwd als het beste voor astrologisch gebruik vanwege zijn intense, echte paarse kleur. Omdat Braziliaanse en Siberische amethist echter ook goed genoeg zijn, kunnen ze ook worden gedragen. Aangezien amethist niet te duur en astrologisch belangrijk is, adviseren we onze klanten om amethist van hoge kwaliteit te dragen die kleurconsistent is en vrij is van toevoegingen om maximale voordelen te ontvangen.

Hebben Amethist en Amethist Cabochons hetzelfde astrologische voordeel?

Ja absoluut! Amethist Cabochons zijn Amethist edelstenen die op een specifieke manier zijn geslepen. Het heeft dezelfde astrologische voordelen als elke andere snit.

Label

Hardheid

7

Specifiek gewicht

2,65

Chemische formule en groep

SiO² + Al, Ca, Fe, Mg, Li, Na en Oxiden

Kleur

Paars en zijn tinten, transparant, semi-dekkend

Plaatsen van Extractie

Mexico, Siberië, Uruguay, Zambia, Brazilië, Uruguay, Bolivia, Argentinië, Zambia, Namibië, Afrika, Turkije

Chakra's

Voorhoofd en kruin
© Steen Soorten. Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Steen Soorten